Uw catering verzorgd in Goirle en omstreken

Maak kennis met de catering in Goirle en zorg voor een unieke sfeer tijdens uw feest of evenementen. Ideaal wanneer u iets te vieren hebt, maar waarbij u niet voor een compleet buffet wilt zorgen. Gewoon iets lekkers voor bij de borrel. De catering in Goirle van Kaas & Meer verzorgt het graag voor u. In samenspraak met u stellen we kaasplankjes samen met kazen uit alle windstreken. Voor ieder feestje of evenement in elke tijd van het jaar weten we een geschikt plankje samen te stellen dat de geest van de bijeenkomst perfect weet te vangen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Kaashapjes

Het assortiment kazen die we kunnen gebruiken voor de catering in Goirle is erg breed. Zo weten we altijd te verrassen met exotische kazen die we zorgvuldig hebben geselecteerd op kaasmarkten in Frankrijk. Daarnaast kunnen natuurlijk de eigen Hollandse kazen op een goed kaasplankje niet ontbreken en gooien we steevast hoge ogen met de lokale specialiteit: Boerenkaas uit de regio van boer Mathijssen te Udenhout, schapenkaas uit Gilze en geitenkaas uit Rijen. Ook hebben we een groot aantal kruiden kazen op voorraad zoals, mosterd, brandnetel, pesto, fenegriek, chili enz.

Catering GoirleWijn

Bij een goed kaasje hoort natuurlijk ook een passende wijn. De catering in Goirle van Kaas & Meer beschikt dan ook over een aantal voordelige wijnen, die u prima kunt schenken bij een samengesteld kaasplankje. Voor de ultieme, complete experience.

Geen kaasliefhebber?

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar er zijn nu eenmaal ook mensen die niet van de gele delicatesse houden. We serveren dan ook graag allerlei handgemaakte hapjes zónder kaas. U kunt hierbij denken aan bijzonder lekkere bonbons, frisse salades, plakjes heerlijke worst en meer dan twintig soorten tapas waar u gegarandeerd van gaat watertanden. Kortom, te veel om op te noemen. Kom eens langs in onze winkel en ontdek zelf wat we voor u kunnen doen!

Contact      Catering