Uw catering in Tilburg compleet verzorgd

Van harte welkom bij foodspecialiteitenwinkel Kaas & Meer! U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende catering in Tilburg of omstreken? Maak dan eens kennis met onze cateringservice en laat u verrassen door de heerlijke, verse producten die wij serveren. Uw feestje of andere gelegenheid wordt absoluut een succes met deze culinaire toevoeging! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Compleet verzorgde kaasplanken

Heeft u iets te vieren en wilt u niet de hele dag kwijt zijn aan de voorbereidingen? Of gaat het om een groot gezelschap en wenst u catering op locatie? Wat de gelegenheid ook is, uw catering in de regio Tilburg wordt door ons uitstekend verzorgd. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde kaasplanken. Deze worden compleet opgemaakt met diverse soorten kaas. De kazen worden op een mooie manier gepresenteerd en aangevuld met heerlijke hapjes. Denk hierbij aan tapas, kletzenbrood, druiven, noten, confiture enzovoort. Uw gasten zullen absoluut genieten van de heerlijke, verse hapjes en de unieke kazen.

Catering TilburgAltijd een passend voorstel

Bekijk ook eens de foto’s op onze website om een impressie te krijgen van de catering die wij reeds verzorgd hebben. Voor ieder feest hebben wij een passend voorstel. Zelfs grote buffetten van zo’n 500 personen zijn voor ons geen probleem! Wij luisteren graag naar uw wensen dus aarzel niet om contact op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact      Catering