Kaaswinkel in Tilburg: keuze uit 250 soorten kaas!

Van harte welkom bij Kaas & Meer, dé kaaswinkel in Tilburg waar iedereen kan slagen voor heerlijke kaas. Met meer dan 250 soorten Hollandse en buitenlandse kazen mogen wij gerust zeggen dat wij een zeer divers aanbod hebben. Het is dan ook niet voor niets dat wij tot de 5 beste boerenkaas en buitenlandse kaas specialisten van Nederland behoorden in 2015 en we in 2013/2014 verkozen zijn tot ondernemer van het jaar van Goirle. Wilt u meer weten over onze kazen? Lees dan gerust even verder of neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Kaaswinkel TilburgBereid met de grootste zorg

Wij verkopen enkel verse boerenkaas met het KB-keurmerk. Dit staat voor Kwaliteitszorg Boerderijzuivelproducten. Onze kaas komt van boeren en kaaspakhuizen die bij deze stichting zijn aangesloten. Dat wil zeggen dat de kazen voldoen aan de hoogte eisen wat betreft hygiënische omstandigheden en dergelijke. Ook bij de rijping moet de kaas aan diverse eisen voldoen. De kaas wordt met de grootste zorg bereid en dat proeft u. Kom gerust eens langs in onze kaaswinkel in Tilburg en proef zelf onze heerlijke kazen!

Bekijk ook onze wijnen

In onze foodspecialiteitenwinkel koopt u, zoals onze naam al zegt, nog veel meer! Zo kunt u onze kaas heerlijk combineren met een lekkere wijn. Wij bieden diverse huiswijnen aan, bijvoorbeeld die van Pierre Jean. Ook bieden wij regelmatig nieuwe wijnen aan in onze kaaswinkel te Tilburg, zodat onze vaste klanten altijd iets nieuws kunnen proberen! Sinds kort hebben wij een vooraanstaande wijn uit Chili in ons assortiment. Een echte aanrader en heerlijk bij uw kaasplankje!

Contact      Catering