Welkom bij de kaaszaak in Tilburg

Neem een duik in de wondere wereld van de kaas met een bezoek aan de kaaszaak Tilburg en omstreken: Kaas & Meer! Met meer dan 250 verschillende kazen kun je als kaasliefhebber hier je lol niet op. De specialisten in de winkel adviseren u graag over de gele delicatesse die passen bij uw smaak, event of andersoortig thema. Daarnaast kunt u ook voor de catering van feesten en partijen terecht bij de kaaszaak Tilburg van Kaas & Meer. We stellen graag een kaasplankje voor u samen met kazen waarvan u gegarandeerd gaat watertanden. Ook als u geen liefhebber bent. Breng gerust eens een bezoek aan de kaaswinkel van Kaas & Meer en ontdek welke kaas u het lekkerst vindt!

 Kaaszaak TilburgSoorten kazen

In de kaaszaak Tilburg vindt u allerlei soorten en maten kazen met verschillende smaken en structuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een smakelijke camembert uit Zuid-Franse provincies, bijzondere kruidenkazen, geweldige geitenkazen van Amalthea uit Rijen. Een Noord-Hollandse -, en boeren kaaslijn verkrijgbaar in alle leeftijden .  En voor de verantwoorde genieter is er ’t Goirle’s Lijntje,  een kaas  met 25% minder vet en 25% minder zout, maar die smaakt als een 48+ kaas.

Kortom, op de kazen van onze kaaswinkel raakt u nooit uitgekeken. Maar er is meer, zoals de naam Kaas & Meer al doet vermoeden…

De ultieme smaakbeleving

Om de smaakexplosie van onze kazen nog beter tot hun recht te laten komen, kunt u bij ons ook allerlei lekkers voor bij het kaasje verkrijgen. Denk hierbij aan een heerlijke Chileense rode wijn in de winter of een fles Duitse frisse wijn op een zonnige zomermiddag. Daarnaast bent u bij Kaas & Meer ook aan het juiste adres voor gebrande noten. Kaas en noten zijn immers een klassieke combinatie en mogen daardoor niet in ons assortiment ontbreken. Kortom, voor de ultieme kaasbeleving breng je een bezoekje aan Kaas & Meer in de omgeving van Tilburg. Beleef het zelf en kom eens langs!

Contact      Catering