Wijn in Tilburg koopt u bij onze specialiteitenwinkel

Bent u op zoek naar een heerlijke wijn in Tilburg en omstreken? Kom dan eens langs bij Kaas & Meer! Niet alleen zijn wij een kaasspecialist, ook voor bijpassende wijnen slaagt u altijd bij ons. Tevens vindt u bij ons verse bonbons, noten en tapas. Alles om die culinaire beleving net dat beetje extra te geven!

Wijn TilburgWijn voor iedere gelegenheid

Wij bieden een zeer divers aanbod aan van wijnen, waardoor er voor iedere smaak en iedere gelegenheid wel een passende wijn is te vinden. Onze wijnen komen uit alle werelddelen: van Frankrijk en Chili tot Italië en Duitsland. Onze toppers zijn toch wel de huiswijnen van Pierre Jean die al vele prijzen in de wacht hebben gesleept. Niet alleen zijn dit heerlijke wijnen voor iedere gelegenheid, de prijzen vallen ook nog erg mee. Wij vullen ons aanbod regelmatig aan met nieuwe wijnen zodat u altijd iets nieuws heeft om te proeven! Sinds kort hebben wij bijvoorbeeld de nieuwe lijn uit Chili, Antares van Santa Carolina, in huis. Deze is te verkrijgen in sauvignon blanc, chardonnay, carmenere, shiraz en cabernet sauvignon. Kortom, de keuze is enorm!

Wij adviseren u graag

Wanneer u een wijnliefhebber bent of juist graag geadviseerd wilt worden, bent u natuurlijk van harte welkom bij Kaas & Meer! Heeft u vragen over de wijnen die wij in Tilburg en omgeving aanbieden? Of heeft u interesse in de catering die wij voor u kunnen verzorgen? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Contact      Wijnen