Zuidvruchten, noten en tapas koopt u bij Kaas & Meer

Maak kennis met het heerlijke assortiment van Kaas & Meer, een foodspecialiteitenwinkel in Goirle. Wij zijn in de regio voornamelijk bekend om onze kazen. Met meer dan 250 verschillende kazen kunnen wij iedereen dan ook zeer tevreden stellen. Daarnaast verkopen wij bonbons, noten, zuidvruchten en wel 20 soorten tapas. Wilt u een lekker kaasplankje samenstellen? Dan mag u onze winkel absoluut niet missen. Ook voor de lekkerste wijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag.

Uw eigen kaasplankje

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan iedere dag weer voor verse, hoogwaardige producten waar onze klanten vrolijk van worden! Zo branden wij dagelijks onze cashewnoten, pinda’s enzovoort in de arachideolie en verkopen we enkel kaas met het KB-keurmerk. Dit houdt in dat zowel de boerenkaas makers als de pakhuizen voldoen aan de hoogste eisen wat betreft hygiëne en dergelijke. Onze boerenkazen zijn verkrijgbaar in de leeftijden jong belegen, belegen, extra belegen, oud en overjarig. Voor iedere smaak is er wel een geschikte kaas te vinden! Deze kunt u heerlijk combineren met zuidvruchten, noten en een lekkere wijn.

Uw catering geheel verzorgd

Kaas & Meer kan tevens uw catering in de regio Goirle verzorgen. Zelfs een buffet voor 500 personen is voor ons geen probleem! Wij stellen graag een complete kaasplank voor u en uw gezelschap samen. Deze kunnen aanvullen met onder andere zuidvruchten, brood en druiven. Uiteraard gaat alles in overleg met u. Kom dus gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op. Wij staan u graag te woord!

Contact      Catering